Hoi Geertje,
Ik wil je graag meegeven dat yoga me meer rust geeft en me meer in verbinding brengt met mezelf, mijn aandacht wordt meer naar binnen gericht in plaats van naar buiten waar het vaak druk is.

Hee Geertje,
Ik ben je erg dankbaar voor jouw lessen, advies en hulp. Dat helpt me groeien en brengt me steeds dichter naar mijn pad en waar ik iets kan betekenen voor anderen.

Dikke kus Daniela.

Yoga brengt rust, balans en liefde in mijn leven. Ik kan beter genieten van alles om mij heen in de hedendaagse drukte. Ik heb het gevoel dat de mensen, natuur, dingen om mij heen een eigen waarde hebben en dat ik met dit alles een band heb. Ik ben mij er meer van bewust en probeer te genieten van al het moois om mij heen en ben dankbaar voor wat ik heb. Yoga geeft mij een heel fijn gevoel.

Ewelina

Geertje,
Je bent zo krachtig als je les geeft en je leg alles zo goed uit. In rust en liefde verwoord jij het niet tastbare tot een heel helder iets.
Dat is echt z’on mooi talent en zit altijd met heel veel bewondering naar je te kijken en luisteren. Ik heb ook heel erg lekker geslapen en voel me nu ook heel goed.

Pauline

Lieve Geertje,
Je hebt me geïnspireerd en geleerd om van mijn eigen levenspad te houden, niet allleen door je Yoga-lessen maar ook de vele gesprekken die we gevoerd hebben tijdens de boswandelingen. Je zei eens: “ hoe meer je leert over en van jezelf, je meer inzicht krijgt in hoe het leven werkt, en dan wordt het pas echt interessant en leuk!” Je hebt mij hierin de weg gewezen. Ik ben je zeer dankbaar.

Liefs, P

Hallo lieve Geertje,

Dank je wel voor je fijne mail. Kom er nu pas aan toe om het te beantwoorden. Heel fijn als je er een volgende les wat meer over wilt vertellen. Ik weet dat je helemaal gelijk hebt dat ik in de stilte antwoorden krijg. Maar soms ben je zo bezig met zoeken dat het niet rustig wordt in jezelf. Maar daarom ben ik ook bij je op yoga gekomen he. Ik heb er zoveel aan wat je me leert. We leven in zo’n jachtige drukke tijd dat we zo gauw aan ons zelf voorbij gaan. Ik heb gisteren de grootste roos, die de bloemist had, gekocht voor mezelf. Gewoon omdat ik daar ook zo de schoonheid in zie die je bedoelt hebt dinsdagavond. (ook in de kleintjes hoor, maar nu mocht ik mezelf even verwennen, hihi)  En ik denk dat ik hem/haar ook gehoord heb, twijfel nog een beetje, maar eigenlijk weet ik wel dat het het geluid was wat je vertelde. Zo fijn om zoveel resultaat te krijgen van wat je ons vertelt en leert. Jammer dat ik weer veertien dagen moet wachten, nee hoor, ook goed om die tijd te gebruiken om te oefenen.

Nogmaals dank je wel en heel graag tot dinsdag over een week.

Elly