Mijn beleving van de Kus voor Jezelf Tekening van Geertje:
Tsja, bijzonder want als je de tekening zo ziet weet je eigenlijk niet wat je ziet. Sinds ik de tekening het gekregen ben ik bewuster bezig mezelf te erkennen. De boodschap die met de tekening mee wordt gegeven maakt de tekening nog sterker. Ik voel dat de tekening een soort omarming biedt aan me. Het helpt me bij een proces om steviger te staan. Mezelf helemaal te zijn en aan te spreken in de meest complete vorm. En het proces is nog niet klaar. Ik voel me letterlijk verwarmd door de elementen, de aarde, de planeten. Het is ook een soort van herinnering voor mezelf op momenten dat ik twijfel of niet helemaal / helemaal niet in mijn kracht sta. Dit heb ik ook zo teruggegeven aan Geertje. En deze terugkoppeling was ook weer heel waardevol, omdat Geertje als een soort kanaal fungeerde. Puur door te luisteren. Hierdoor werd er bij mij iets aangeraakt wat verder doorvoeld mag worden. (Ingrid Bergman, augustus 2013)

  • Voor mij is de Kus voor Jezelf Tekening die Geertje voor me maakte een bevestiging van een proces dat al in gang was gezet. De tekening heeft een prominente plek in mijn woonkamer en elke keer als ik ernaar kijk dan voel ik kracht en vertrouwen. Het grappige is dat sinds de tekening gemaakt is er telkens dingen op mijn pad komen die de boodschap van de tekening bevestigen! Een bijzondere ervaring! (Monique Muller, november 2013)